Αρχική  |  Προφίλ  |  Πιστοποίηση ISO 9001  |  Νέα  |  Επικοινωνία     
 Προιόντα
Γεωυφάσματα
Μονωτικά
Aritherm
Bondotherm
Γιατί μόνωση απο πολυεστερικές ίνες?
Είδη Καθαρισμού/Οικιακά
Ινες για ενίσχ. Σκυροδέματος
Υδροπονοία
Φίλτρα
Υλικά Επιπλοποιοίας
Υλικά στρωματοποιίας
Μονωτικά - Γιατί μόνωση απο πολυεστερικές ίνες?

 

Γιατί  μόνωση απο πολυεστερικές ίνες?

 

 

Η πολυεστερική ίνα είναι μια από τις πιό διαδεδομένες ίνες στον κόσμο. Χρησιμοποιείται κυρίως σε είδη ρουχισμού και λευκά είδη. Τα τελευταία χρόνια έχει  κάνει παγκοσμίως αισθητή την παρουσία της ως ασφαλές, υγειινό και ανθεκτικό μονωτικό υλικό, με υψηλές επιδώσεις.

 

 

Φιλικό στον άνθρωπο

                                                                                                                

Το αritherm αποτελείται από 100% ίνες πολυεστέρα. Κατά την παραγωγική διαδικασία οι ίνες συγκολούνται θερμικά χωρίς τη χρήση κάποιας χημικής ουσίας.             

                            

                                      

 

Η ειδική προφύλαξη δεν είναι απαραίτητη για την εγκατάστασή του, αφού δεν προκαλεί δερματικούς ερεθισμούς, στο λαιμό ή στον πνέυμωνα, σε αντίθεση με κάποια μονωτικά υλικά των οποίων η εγκατάσταση απαιτεί τη χρήση μάσκας, γαντιών και μακρυμάνικη ενδυμασία.

 

 

 

Δεν προκαλεί ερεθισμούς

 

Το αritherm είναι ασφαλές υλικό χάρη στη σύνθεσή του-δεν έχει χνούδια-και δεν δηνιουργεί κινδύνους σε αυτούς που πάσχουν από άσθμα. Οι πολυεστερικές ίνες είναι μη-τοξικές και μη-αλλεργικές. Οι ίνες παραμένουν στο υλικό είτε κατά τη μετακίνησή του, είτε κατά τη διαδικασία τεμαχίσμού του, είτε κατά την εφαρμογή του.  

 


 

 

 

Φιλικό στο περιβάλλον                                                                                 

 

Το αritherm είναι ένα ‘πράσινο’ προϊόν, αφού οι πολυεστερικές ίνες, από τις οποίες αποτελείται, είναι 100% ανακλυκλώσιμες. Επιπλέον, τα μονωτικά μας προϊόντα εμπεριέχουν εως και 85% ανακυκλωμένη ίνα. Έτσι, η απουσία χημικών ουσιών κατά την παραγωγή , σε συνδυασμό, με την πολιτική μας «μηδέν σπατάλη», διατηρείται ο χαρακτήρας της εταιρείας μας, υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Υψυλής απόδοσης μόνωση για μια ζωή

 

Το αritherm δεν θα υποχωρήσει, δε θα λυγίσει και δε θα φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου. Οι πολυεστερικές ίνες δεν επιρρεάζονται απο την υγρασία ή τη μούχλα και δε θα παραμορφωθούν ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι η μόνωσή μας θα παραμείνει γερή, αποτελεσματική και θα εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας εφόρου ζωής. Γι΄αυτούς τους λόγους υποστηρίζουμε ότι είναι η μόνωση για μια ζωή!

 

 

Πυροπροστασία

 

                                                        

Είναι αυτοσβενόμενο υλικό και δεν παράγει τοξικα αέρια ή καπνούς σε περίπτωση πυρκαγιάς.

 

 

                                                    A.E.B.E. 
1
Περισσότερα >>
2
Περισσότερα >>